کد خبر:۴۰۱۶۲۵
با اعلام سازمان هدفمندی یارانه‌ها؛

واجدین شرایط دریافت یارانه‌های نقدی ۹۴ مشخص شدند/ قطع یارانه پردرآمدها

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد: دولت موظف است از فروردین ۹۴ امکان ثبت نام کسانی که موفق به ثبت نام نشده‌اند، در فرمانداری شهرستان‌ها فراهم و از ماه بعد از ثبت نام نسبت به پرداخت یارانه اقدام کند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام کرد: با عنایت به تکلیف مصرح در بند 'د' تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۹۴ کل کشور، دولت موظف است از فروردین ماه سال ۱۳۹۴، امکان ثبت نام تمام کسانی را که موفق به ثبت نام در طرح دریافت یارانه نقدی نشده اند در فرمانداری های شهرستان ها فراهم نموده و از ماه بعد از ثبت نام، نسبت به پرداخت یارانه آنان اقدام نماید.

 

همچنین براساس تکلیف مصرح در بند 'ح' تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۹۴ کل کشور، دولت موظف است یارانه خانوارهای پردرآمد را قطع کند. خانوارهای پردرآمد به تشخیص دولت و براساس شرایط اقلیمی، بعد خانوار و محل سکونت و میزان درآمد تعیین می شود.



براساس قانون بودجه سال ۱۳۹۴ میزان درآمد هدفمندسازی یارانه ها از ۴۲ به ۳۹ هزار میلیارد تومان برای توزیع نقدی کاهش یافته و این در حالی است که حدود ۷۶ میلیون متقاضی یارانه نقدی در کشور وجود دارد.

 

با واریز پنجاهمین مرحله از یارانه نقدی، تاکنون هر یارانه بگیر حدود دو میلیون و ۲۷۵ هزار تومان یارانه دریافت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۲
یارانه یکی از اعضای خانوادم در فروردین 94 راقطع کردند و ندادند .... در پیگیری بعمل آمده بمن گفتند علتش مالکیت خودرو بالای 50 میلیون تومن میباشد !!!!
میخواستم ببینم که چه ربطی دارد وچه دلیل بی منطقی دارند آیا مگر پول برق وآب ونان وبنزین گه گران شد مگر
تاوان گرانی را ندادیم ؟؟؟؟؟ درثانی اعضای خانواده من که من سرپرست خانوارم وپول برق وآب وغیره را پرداخت میکنم بمن چه ارتباطی داره که از سرپرست خانوار کم میکنند ؟؟؟؟؟؟
19
6
نوید
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
سلام برای ما هم همین اتفاق افتاد اینا کم کم یارانه همرو قطع میکنن شک نکن. البته بجز فکو فامیلای خودشون
چهاردهی
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
سلام انشاء الله خداوند اخر و عاقبت همه را ختم به خیر بگرداند.
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
برای من هم همچین اتقاقی افتاده دوسال قبل ماشینی فروختم قبل عید سند زدم یک نفر از یارانه هام قطع شد .خسته نباشند دولتی ها با شناسای ثروتمندان
0
1
حميد
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴
من كارمند دولت هستم يارانه مرا قطع نموده اند چرا؟
4
2
خسرو
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
یارانه نقدی فروردین ماه به حساب من ریخته نشده به فرمانداری هم سر زدم گفتند که ما اطلاعی نداریم من وضع مالی متوسط دارم باید به کجا مراجعه کنم آیا یارانه من قطع شده است من یک خانواده پنج نفری هستم تو را خدا راهنمایی کنید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار